Šport

Študentje MF UM imamo možnost sodelovati v številnih športnih aktivnostih. Ena izmed možnosti je sodelovanje v športnih ekipah MF, ki našo fakulteto zastopajo na Univerzitetni športni ligi za prvaka UM. V tej ligi lahko moški tekmujete v treh disciplinah (košarka, nogomet in odbojka) in ženske v eni disciplini (odbojka). Študentje in študentke lahko tekmujete tudi v individualnih športnih tekmovanjih (badminton in namizni tenis). Spomladi pa se lahko pridružite tekmovanju v raftanju ali v kegljanju.

Prav tako se študentje lahko udeležite rekreacij na Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja, kjer lahko ob dogovorjenih terminih s prijatelji koristite telovadnico za športno udejstvovanje.

ORGANIZACIJA:

UM –> koordinator za šport MF –> kapetani ekip –> študentje in študentke MF UM

Vse podrobnosti in informacije glede prijave v ekipe, na tekmovanja  in rekreacijo zainteresirani študentje in študentke lahko dobijo na facebook strani “Športne ekipe MF UM” ali “Univerzitetna športna liga za prvaka Univerze v Mariboru“, na mailih, ki jih posreduje koordinator za šport MF ali pa se z direktnimi vprašanji obrnejo na koordinatorja za šport MF. V kolikor se želite prijaviti na ligo kontaktirajte kapetana ekipe;  pri prijavah na individualne športe pa prijave zbira koordinator za šport MF.

KONTAKT: Koordinatorica za šport MF – Tamara Bolarič (mail: tbolaric@gmail.com)